måndag 1 mars 2010

Vinterkaos och finanskris!

Ja, vad skall man säga om årets vinter?
Kaos är ett bra ord. Kombinerat med rådande finanskris har det skapat en dyster stämning i det svenska samhället, vad är det som pågår?
Hur mycket vet vi om den internationella krisen och hur mycket information finns tillgänglig egentligen, det har varit tyst om den finansiella oron ett tag.
Som så många gånger förr måste man ställa den konkreta frågan vad som är problemet och sedan lösa det.
I dagens läge vet vi dock inte mycket om orsakerna till finanskrisen och hur läget ligger nu. Håller västerlandet på att gå under?
I dagens läge finns mycket pengar i Arabvärlden och Kina. Håller Europa och USA på att bli utkonkurrerade på den internationella marknaden?
Beträffande situationen i Sverige är den otillfredsställande, vad gör egentligen den svenska regeringen nuförtiden, den enda man hör av är faktiskt Jan Björklund, har det blivit pannkaka av alltihop eller?
Jag såg en flicka på sta´n idag som såg väldigt ömkansvärd ut, vad gör regeringen egentligen för våra ungdomar? Man måste satsa på ungdomen, det borde politikerna veta, det är inte bara att importera folk utifrån, det är helt klart och svenska ungdomar är väl värda att satsa på.
Tack för ordet!

Inga kommentarer: