tisdag 6 januari 2009

Gott Nytt år!

2009, möjligheternas år trots alla domedagsprofeter?
Ja, man kan alltid hoppas!
Enligt Sven-Otto Littorin blir 2009 ett riktigt skitår. Jag tror dock inte att man kan säga så, allt beror på vad vi gör det till!
Arbetsmarknaden kan återställas, finanskrisen inhiberas och världskriserna mildras, inget är omöjligt!
Vad det ytterst handlar om är människors tilltro till framtiden och deras vilja att satsa. Ingenting sker av sig självt, "du ska inte tro det blir sommar om ingen sätter fart" som lilla Ida sade i boken Emil i Lönneberga.
Nya pengar, friskt kapital, nya investeringar och en arbetsmarknad inriktad på framtiden, se där vad lite som behövs. Människan måste tvingas att ta ansvar för att växa, det omyndiga samhället är ett resultat av den livsfarliga socialdemokratiska politiken under 1990 och 2000-talet, samt dessförinnan skall sägas!
Socialisternas politik är livsfarlig för att den bygger på ett utnyttjande av andras välvilja och arbete i stället för eget ansvar! Visst är det viktigt att samhället ställer upp för individen, det är självklart, men när det hela går i riktning mot att ta död på sjukskrivna, arbetslösa och förtidspensionärer genom att klema ihjäl dem då ljuger staten för medborgarna.
Problemet är i mycket att nå ut till medborgarna med budskapet att vi stöttar er när ni försöker, vi är på er sida. Om man fick fram det till medborgarna då tror jag att det verkligen skulle hända saker i detta land och i världen för övrigt också!
Det ska löna sig att jobba, ge pengarna till dem som behöver dem och se till att alla har vettiga försäkringar, så löser vi den moderna välfärdsmisären!
Folk hindras att se längre än näsan räcker till ingen nytta, vad händer 3065? Om inga vägar leder dit får vi bygga nya!
God fortsättning 2009!

Inga kommentarer: